Bahami Residence

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Bahami Residence Genel
Bahami Residence Dış Mekan
Bahami Residence Dış Mekan
Bahami Residence Dış Mekan
Bahami Residence Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Bahami Residence
kv. Chayka 87 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Bahami Residence size Sunny Beach merkezinde, Action Aquapark su parkı ile 4 dakika yürüyüş ve Luna Park ile 13 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Güneşli Sahil ile 1 mi (1,6 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 120 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları gösterilir, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, Küçük Mutfak
Standard
Standard Stüdyo (2 adults)
Room
Standard Stüdyo (3 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x