Apart-Hotel Vanilla Garden

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Apart-Hotel Vanilla Garden Genel
Apart-Hotel Vanilla Garden Genel
Apart-Hotel Vanilla Garden Genel
Apart-Hotel Vanilla Garden Genel
Apart-Hotel Vanilla Garden Genel
Image More +47 fotoğraf
Apart-Hotel Vanilla Garden
Vanilla Garden Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Apart-Hotel Vanilla Garden misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Action Aquapark su parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Luna Park ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Güneşli Sahil ile 1,1 mi (1,7 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Junior
Junior Süit, Balkon
Maisonette,
Maisonette, 1 Bedroom, Balcony
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Maisonette,
Maisonette, 3 Bedrooms, Balcony
Suite,
Suite, 1 Bedroom, Street View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x