Medovo House Domodedovo

M4 Don Highway, Kotlyakovo
Medovo House Domodedovo Genel
Medovo House Domodedovo Dış Mekan
Medovo House Domodedovo Dış Mekan
Medovo House Domodedovo Dış Mekan
Medovo House Domodedovo Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Medovo House Domodedovo
Polevaya str., 23, Kotlyakovo Village M4 Don Highway, Kotlyakovo

Kotlyakovo bölgesindeki Medovo House Domodedovo konaklamanızda, Kremlin ile 23,6 mi (37,9 km) ve Kızıl Meydan ile 24,3 mi (39,2 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Tsaritsyno Müzesi Koruma Alanı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Tsaritsyno Sarayı ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 4.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x