Armega

Orta Rusya, Domodedovskiy Rayon
Armega Öne Çıkan Resim
Armega İç Mekan
Armega Kahvaltı
Armega Yerinde Yemek
Armega Banyo Tipleri
Image More +35 fotoğraf
Armega
Shestovo Village 44 Orta Rusya, Domodedovskiy Rayon

Lukino bölgesindeki Armega konaklamanızda, Kremlin ile 21,6 mi (34,8 km) ve Kızıl Meydan ile 22,4 mi (36 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tsaritsyno Müzesi Koruma Alanı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Tsaritsyno Sarayı ile 12,1 mi (19,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde gece geç saatte oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

53 klimalı oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lukino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x