Hotel Vanil

Orta Rusya, Kotlyakovo
Hotel Vanil Öne Çıkan Resim
Hotel Vanil Yerinde Yemek
Hotel Vanil Yerinde Yemek
Hotel Vanil Banyo Özellikleri
Hotel Vanil Spa
Image More +9 fotoğraf
Hotel Vanil
Novostroyka 13 Orta Rusya, Kotlyakovo

Kotlyakovo bölgesindeki Hotel Vanil konaklamanızda, Kremlin ile 23,9 mi (38,4 km) ve Kızıl Meydan ile 24,6 mi (39,7 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Tsaritsyno Müzesi Koruma Alanı ile 12,5 mi (20 km) ve Tsaritsyno Sarayı ile 14,4 mi (23,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x