Maya Koh Lanta Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Maya Koh Lanta Resort Öne Çıkan Resim
Maya Koh Lanta Resort Dış Mekan
Maya Koh Lanta Resort Dış Mekan
Maya Koh Lanta Resort Dış Mekan
Maya Koh Lanta Resort Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Maya Koh Lanta Resort
164 Moo 3, Klong Dao Beach, Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Maya Koh Lanta Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Klong Dao Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Long Plajı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Kawkwang Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Cafe de Mer ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x