Andaman Lanta Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Andaman Lanta Resort Genel
Andaman Lanta Resort Genel
Andaman Lanta Resort Öne Çıkan Resim
Andaman Lanta Resort Dış Mekan
Andaman Lanta Resort Dış Mekan
Image More +167 fotoğraf
Andaman Lanta Resort
142 Moo 3, Khlong Dao Beach Güney Tayland, Ko Lanta

Andaman Lanta Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plajda, Klong Dao Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Long Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kawkwang Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Sala Dan Community Okulu ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Phanan ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 29-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit (Andaman Suite)
Room
Budget Villa
Room
Villa, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x