Maxima Slavia Hotel

Moskova
Maxima Slavia Hotel Genel
Maxima Slavia Hotel Genel
Maxima Slavia Hotel Genel
Maxima Slavia Hotel Genel
Maxima Slavia Hotel Genel
Image More +149 fotoğraf
Maxima Slavia Hotel
44 Yaroslavskoe Shosse , Moskova

Maxima Slavia Hotel misafirlere Moskova (Doğu İdari Okrugu) bölgesinde, İşçi ve Kolhoz Kadını ve Uzayın Fatihi Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kremlin ile 10 mi (16,1 km) ve Kızıl Meydan ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Slavia yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

100 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 474 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Business Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x