Kardinal Hall

Moskova
Kardinal Hall Öne Çıkan Resim
Kardinal Hall Yerinde Yemek
Kardinal Hall Oda Manzaraları
Kardinal Hall Oda Manzaraları
Kardinal Hall Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Kardinal Hall
Khibinskiy proezd 14 korpus 1 , Moskova

Kardinal Hall misafirlere Moskova (Yaroslavsky District) bölgesinde, Moscova Botanik Bahçeleri ve İşçi ve Kolhoz Kadını ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kızıl Meydan ile 8,9 mi (14,4 km) ve Kremlin ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerehafta içi 8.30 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x