Hanoi-Moscow Aparthotel

Orta Rusya, Moskova
Hanoi-Moscow Aparthotel Genel
Hanoi-Moscow Aparthotel Genel
Hanoi-Moscow Aparthotel Genel
Hanoi-Moscow Aparthotel Genel
Hanoi-Moscow Aparthotel Genel
Image More +46 fotoğraf
Hanoi-Moscow Aparthotel
Yaroslavskoe Shosse 146, Bldg. 2 Orta Rusya, Moskova

Hanoi-Moscow Aparthotel misafirlere Moskova (Yaroslavsky District) bölgesinde, İşçi ve Kolhoz Kadını ve TTs Khanoy-Moskva AVM ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kremlin ile 10,9 mi (17,6 km) ve Kızıl Meydan ile 11 mi (17,6 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 250 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5920 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x