Masova Hotel

Nha Trang
Masova Hotel Genel
Masova Hotel Dış Mekan
Masova Hotel Dış Mekan
Masova Hotel Dış Mekan
Masova Hotel Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Masova Hotel
100A8 - 100A9 Tran Phu, Loc Tho , Nha Trang

Masova Hotel konaklamanızda Nha Trang merkezinde, Nha Trang Gece Pazarı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Nha Trang Limanı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Long Son Pagodası ile 4,5 km (2,8 mil) ve Vinpearl Teleferiği ile 5,7 km (3,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x