Holiday Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Holiday Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Hotel Oda Manzaraları
Holiday Hotel Banyo Tipleri
Holiday Hotel Banyo Tipleri
Holiday Hotel Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Holiday Hotel
98B Tran phu Orta Vietnam, Nha Trang

Holiday Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 13,1 mi (21,1 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x