MASEVEN München Messe Trudering

Münih
MASEVEN München Messe Trudering Genel
MASEVEN München Messe Trudering Öne Çıkan Resim
MASEVEN München Messe Trudering Kahvaltı
MASEVEN München Messe Trudering Kahvaltı
MASEVEN München Messe Trudering Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
MASEVEN München Messe Trudering
Schatzbogen 35 , Münih

MASEVEN München Messe Trudering misafirlere Münih (Trudering-Riem) bölgesinde, Schuhbecks Teatro ve Golf Club Munchen Riem ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Messe (Ticaret Fuarı) ile 1,6 mi (2,6 km) ve Marienplatz ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda MASEVEN München Messe Trudering misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 176 odasında evinizin konforunu yaşayın. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 43-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (MARVELOUS)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (MADREAM)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (MAJESTIC)
Family
Family Oda (MAFAMILY)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (MARVELOUS)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x