Hotel New Fair Munich Messe

Münih
Hotel New Fair Munich Messe Öne Çıkan Resim
Hotel New Fair Munich Messe Dış Mekan
Hotel New Fair Munich Messe Dış Mekan
Hotel New Fair Munich Messe Dış Mekan
Hotel New Fair Munich Messe İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel New Fair Munich Messe
Karl-Schmidt-Strasse 13 , Münih

Hotel New Fair Munich Messe konaklamanızda Münih bölgesinde, Riem Arcaden Alışveriş Merkezi ile 2,7 km (1,7 mi) ve İngiliz Bahçesi ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Hofbrauhaus ile 8,8 km (5,4 mil) ve Deutsches Müzesi ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi mevcuttur (bu hizmet ücretlidir). Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Oda
Oda (6 beds)
Oda
Oda (5 beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x