Mas del Sord 1335

Baix Camp, L'Albiol
Mas del Sord 1335 Genel
Mas del Sord 1335 Genel
Mas del Sord 1335 Genel
Mas del Sord 1335 Genel
Mas del Sord 1335 Genel
Image More +59 fotoğraf
Mas del Sord 1335
Mas d'el Sord, 1, La Selva del Camp Tarragona Baix Camp, L'Albiol

L'Albiol bölgesindeki Mas del Sord 1335 konaklamanızda, PortAventura World Lunaparkı ile 14,2 mi (22,8 km) ve Cambrils Plajı ile 17,8 mi (28,6 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Salvador Vilaseca Arkeoloji Müzesi ile 8,3 mi (13,3 km) ve Centre d'Art Cal Massó Sanat Merkezi ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Mas del Sord 1335 misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

12 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x