Mas del Burga - Adults Only

Baix Camp, Reus
Mas del Burga - Adults Only Genel
Mas del Burga - Adults Only Öne Çıkan Resim
Mas del Burga - Adults Only Dış Mekan
Mas del Burga - Adults Only Dış Mekan
Mas del Burga - Adults Only Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Mas del Burga - Adults Only
El Cami del Burgar 70 Baix Camp, Reus

Reus bölgesindeki Mas del Burga - Adults Only konaklamanızda Salvador Vilaseca Arkeoloji Müzesi ve Bofarull Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi PortAventura World Lunaparkı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Cambrils Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Mas del Burga - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (Otto, Rovello, Bonica i Nit)
Traditional
Traditional Dört Kişilik Oda (Sherpa)
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x