Mas Passamaner Hotel

Baix Camp, La Selva del Camp
Mas Passamaner Hotel Genel
Mas Passamaner Hotel Genel
Mas Passamaner Hotel Genel
Mas Passamaner Hotel Genel
Mas Passamaner Hotel Genel
Image More +49 fotoğraf
Mas Passamaner Hotel
Camí de la Serra, 52 Tarragona Baix Camp, La Selva del Camp

La Selva del Camp bölgesindeki Mas Passamaner Hotel misafirlere kırsal bölgede, Salvador Vilaseca Arkeoloji Müzesi ve Bofarull Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel PortAventura World Lunaparkı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Cambrils Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 26 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 spa küveti, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Modernista)
Junior
Junior Süit
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x