Maria Giovanna Guest House

Zebbug
Maria Giovanna Guest House Öne Çıkan Resim
Maria Giovanna Guest House Dış Mekan
Maria Giovanna Guest House Dış Mekan
Maria Giovanna Guest House İç Mekan
Maria Giovanna Guest House İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Maria Giovanna Guest House
Triq Ir-Rabat , Zebbug

Maria Giovanna Guest House misafirlere Zebbug bölgesinde, plaj yakınında, Marsalforn Koyu ve Marsalforn Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gozo Feribot Terminali ile 5,9 mi (9,5 km) ve Mavi Lagün ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x