Electra Guesthouse

Zebbug
Electra Guesthouse Öne Çıkan Resim
Electra Guesthouse Dış Mekan
Electra Guesthouse Kahvaltı
Electra Guesthouse Kahvaltı
Electra Guesthouse Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Electra Guesthouse
Triq Il-Wied , Zebbug

Electra Guesthouse misafirlere Zebbug bölgesinde, plaj yakınında, Marsalforn Koyu ve Marsalforn Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gozo Feribot Terminali ile 5,9 mi (9,6 km) ve Mavi Lagün ile 7,1 mi (11,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x