Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals Genel
Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals Genel
Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals Genel
Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals Öne Çıkan Resim
Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Mareazul 723 Sur by Riviera Rentals
Carretera Federal Km 289 M21 L79 Edif 7 Condominio 723 Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Bu apart otel konaklamanızda Playa del Carmen merkezinde, Quinta Avenida ve Grand Coral Golf Riviera Maya Golf Kulübü 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu apart daire Mamitas Beach Club ile 3,8 km (2,3 mi) ve Playa del Carmen Main Beach ile 3,8 km (2,4 mi) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler apart dairenin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Bu konforlu apart dairede açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x