Christian by NAS

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Christian by NAS Genel
Christian by NAS Öne Çıkan Resim
Christian by NAS Dış Mekan
Christian by NAS Dış Mekan
Christian by NAS Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Christian by NAS
Mareazul 223S Carretera Federal Cancún-Chetumal Km 289 Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Christian by NAS misafirlere Playa del Carmen bölgesinde, plajda, Quinta Avenida ve Playa del Carmen Main Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 9 mi (14,5 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 8,5 mi (13,6 km) mesafede.

Christian by NAS misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Daire, 4 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x