Maramba River Lodge

Livingstone
Maramba River Lodge Genel
Maramba River Lodge Genel
Maramba River Lodge Genel
Maramba River Lodge Genel
Maramba River Lodge Genel
Image More +135 fotoğraf
Maramba River Lodge
Mosi-Oa-Tunya Road , Livingstone

Maramba River Lodge konaklamanızda Livingstone bölgesinde, nehir üzerinde, Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı yakınında ve Livingstone Sürüngen Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel Maramba Kültür Müzesi ile 3 km (1,9 mil) ve Demir Yolu Müzesi ile 4,1 km (2,6 mil) mesafede.

Restoranda Maramba River Lodge misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dağ Evi
Executive
Executive Çadır
Room
Basic Çadır
Room
Family Dağ Evi
Room
Luxury Çadır
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x