Manolya Hotel

Lapithos
Manolya Hotel Genel
Manolya Hotel Genel
Manolya Hotel Genel
Manolya Hotel Genel
Manolya Hotel Genel
Image More +65 fotoğraf
Manolya Hotel
Fevzi Cakmak Street No.48 , Lapithos

Lapithos bölgesindeki Manolya Hotel misafirlere deniz kıyısında, Alsancak National Freedom Park ve Icon Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Girne Kalesi ile 9,7 mi (15,7 km) ve Girne Limanı ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

62 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x