Le Chateau Lambousa Hotel

Lapithos
Le Chateau Lambousa Hotel Genel
Le Chateau Lambousa Hotel Genel
Le Chateau Lambousa Hotel Genel
Le Chateau Lambousa Hotel Öne Çıkan Resim
Le Chateau Lambousa Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Le Chateau Lambousa Hotel
Sehit Turgut Demiray Sok. No. 15 , Lapithos

Lapithos bölgesindeki Le Chateau Lambousa Hotel konaklamanızda, Alsancak National Freedom Park ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Icon Museum ile 9,6 mi (15,5 km) ve Girne Kalesi ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Otelin büfe restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 97 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dubleks
Dubleks (Single Use)
Room
Dubleks
Room
Bungalov
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Single Use)
Room
Bungalow Single Use

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x