Celebrity Hotel

Lapithos
Celebrity Hotel Öne Çıkan Resim
Celebrity Hotel Dış Mekan
Celebrity Hotel Dış Mekan
Celebrity Hotel Dış Mekan
Celebrity Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Celebrity Hotel
Fevzi Çakmak Caddesi , Lapithos

Lapithos bölgesindeki Celebrity Hotel konaklamanızda, Alsancak National Freedom Park ve Icon Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Girne Kalesi ile 9,8 mi (15,8 km) ve Girne Limanı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

48 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x