Mandala Villas

Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa
Mandala Villas Öne Çıkan Resim
Mandala Villas Dış Mekan
Mandala Villas Dış Mekan
Mandala Villas Dış Mekan
Mandala Villas Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Mandala Villas
Wellodaya Road Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa

Rekawa bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Kahandamodara Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Rekawa Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Rekawa Kaplumbağa Koruma Projesi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Tangalle Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için klimalı villada minibar vardır. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Luxury Villa, Plaj Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x