Kayaam House

Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa
Kayaam House Genel
Kayaam House Genel
Kayaam House Genel
Kayaam House Genel
Kayaam House Genel
Image More +46 fotoğraf
Kayaam House
Wellodeya Road Güney Sri Lanka Sahili, Rekawa

Kayaam House misafirlere Rekawa bölgesinde, plajda ve Kahandamodara Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Rekawa Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Rekawa Kaplumbağa Koruma Projesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ocean Room with One Free 60 min Spa treatment
Room
Palm Suite with One Free 60 min Spa treatment
Room
Palm Suite with Jacuzzi with One Free 60 min Spa treatment
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x