Mamilla Hotel

Batı Kudüs, Kudüs
Mamilla Hotel Genel
Mamilla Hotel Genel
Mamilla Hotel Genel
Mamilla Hotel Genel
Mamilla Hotel Genel
Image More +46 fotoğraf
Mamilla Hotel
11 King Solomon St. Batı Kudüs, Kudüs

Mamilla Hotel konaklamanızda Kudüs merkezinde, Yafa Kapısı ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Ağlama Duvarı ile 2,1 km ve Kubbet-üs Sahra ile 2,3 km mesafede.

Dining Room yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 194 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Kudüs bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Süit
Süit
Residence
Residence Suite
Presidential
Presidential Süit (Conjoined Beds)
Room
Executive Oda
Room
Family Süit (Mamilla (Conjoined Beds))

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x