Mamilla Boutique Apartment

Batı Kudüs, Kudüs
Mamilla Boutique Apartment Öne Çıkan Resim
Mamilla Boutique Apartment Dış Mekan
Mamilla Boutique Apartment Dış Mekan
Mamilla Boutique Apartment Dış Mekan
Mamilla Boutique Apartment Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Mamilla Boutique Apartment
18 ben sira Batı Kudüs, Kudüs

Mamilla Boutique Apartment size Kudüs merkezinde, Mamilla Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş ve Yeni Kapı ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Yafa Kapısı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 11.30, hafta sonu öğlen ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 34-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, Balkon
Room
Panoramic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x