Malika Nungwi Hotel

Zanzibar, Nungwi
Malika Nungwi Hotel Öne Çıkan Resim
Malika Nungwi Hotel Dış Mekan
Malika Nungwi Hotel Dış Mekan
Malika Nungwi Hotel Dış Mekan
Malika Nungwi Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Malika Nungwi Hotel
Baowbab Nungwi Nungwi Zanzibar Zanzibar, Nungwi

Malika Nungwi Hotel misafirlere Nungwi bölgesinde, plaj yakınında ve Nungwi Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kendwa Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Nungwi Natural Aquarium ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve buhar odası eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x