The Nungwi Inn Hotel

Zanzibar, Nungwi
The Nungwi Inn Hotel Genel
The Nungwi Inn Hotel Genel
The Nungwi Inn Hotel Öne Çıkan Resim
The Nungwi Inn Hotel Dış Mekan
The Nungwi Inn Hotel Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
The Nungwi Inn Hotel
Nungwi Beach Zanzibar, Nungwi

The Nungwi Inn Hotel misafirlere Nungwi bölgesinde, okyanus kıyısında, Nungwi Plajı yakınında ve Nungwi Natural Aquarium ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kendwa Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Mnarani Doğal Akvaryumu ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için The Nungwi Inn ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x