Maison Seaview Suites Port Dickson

Taman Tanjung
Maison Seaview Suites Port Dickson Öne Çıkan Resim
Maison Seaview Suites Port Dickson İç Mekan
Maison Seaview Suites Port Dickson Oda Düzeni
Maison Seaview Suites Port Dickson Oda Düzeni
Maison Seaview Suites Port Dickson Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Maison Seaview Suites Port Dickson
Glory Beach Resort Batu 2, Jl. Seremban , Taman Tanjung

Port Dickson bölgesindeki Maison Seaview Suites Port Dickson misafirlere okyanus kıyısında, Wild West Cowboy ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bukit Keramat ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon PD Maze ile 2,3 mi (3,8 km) ve Lukut Kalesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Maison Seaview Suites Port Dickson misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Port Dickson bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 900 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x