Lexis Port Dickson

Malezya Yarımadası, Taman Tun Sambanthan
Lexis Port Dickson Genel
Lexis Port Dickson Genel
Lexis Port Dickson Genel
Lexis Port Dickson Genel
Lexis Port Dickson Genel
Image More +42 fotoğraf
Lexis Port Dickson
Bt 2, Jln Seremban, Tanjung Gemok Malezya Yarımadası, Taman Tun Sambanthan

Port Dickson bölgesindeki Lexis Port Dickson konaklamanızda, Wild West Cowboy ve Bukit Keramat ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu resort otel PD Maze ile 2,3 mi (3,7 km) ve Lukut Kalesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Coffee House misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 268 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, buhar odası ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda (Tower)
Deluxe
Deluxe Dağ Evi
Deluxe
Deluxe Dağ Evi
Room
Executive Dağ Evi
Room
Premier Dağ Evi
Room
Deluxe Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x