Magia Beachside Condo

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Magia Beachside Condo Öne Çıkan Resim
Magia Beachside Condo Dış Mekan
Magia Beachside Condo Dış Mekan
Magia Beachside Condo Dış Mekan
Magia Beachside Condo Kahvaltı
Image More +95 fotoğraf
Magia Beachside Condo
Calle 16 Norte, Manzana 1, Lot 25 Colonia Centro Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Magia Beachside Condo size, Playa del Carmen merkezinde Quinta Avenida ve Playa del Carmen Main Beach ile birkaç adım mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Yemek servisi için ASI Beach Club ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, ayrıca hafifi yemek servisi için kahve dükkânı/kafe seçeneği mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Luxury Apartment, 2 Bedrooms
Room
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Luxury Apartment, 3 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x