Magia Beachside by Bric

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Magia Beachside by Bric Öne Çıkan Resim
Magia Beachside by Bric Dış Mekan
Magia Beachside by Bric Dış Mekan
Magia Beachside by Bric İç Mekan
Magia Beachside by Bric İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Magia Beachside by Bric
Calle 16 Norte con 1a Avenida Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Magia Beachside by Bric size Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartamento
Apartamento 2 habitaciones, junto al mar
Room
Apartamento Deluxe, 2 habitaciones, vistas a la piscina
Room
Amor Choza

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x