Maderla

Orta Tayland, Thung Maha Mek
Maderla Genel
Maderla Genel
Maderla Öne Çıkan Resim
Maderla İç Mekan
Maderla İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Maderla
34/28 Soi Si Bamphen, Rama 4 Road Khwaeng Thung Maha Mek, Sathorn Orta Tayland, Thung Maha Mek

Maderla misafirlere Bangkok merkezinde, Lumphini Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khaosan Caddesi ile 5,1 mi (8,3 km) ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Loei
Loei
Ubon
Ubon
Nongkai
Nongkai
Khonkean
Khonkean
Room
Udon
Room
Korat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x