Amanta Hotel & Residence Sathorn

Thung Maha Mek
Amanta Hotel & Residence Sathorn Genel
Amanta Hotel & Residence Sathorn Genel
Amanta Hotel & Residence Sathorn Genel
Amanta Hotel & Residence Sathorn Genel
Amanta Hotel & Residence Sathorn Öne Çıkan Resim
Image More +90 fotoğraf
Amanta Hotel & Residence Sathorn
50 Ngam Duphli Alley, Thung Maha Mek, Sathon , Thung Maha Mek

Amanta Hotel & Residence Sathorn size Bangkok (Sathorn) bölgesinde, Lumphini Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Khaosan Caddesi ile 5 mi (8 km) ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Deluxe
Two
Two Bedrooms Executive
The
The Residence
Junior
Junior Oda, 1 Yatak Odası
Room
Two Bedrooms Deluxe
Room
One Bedroom Executive
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x