Luxury Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Luxury Hotel Genel
Luxury Hotel Genel
Luxury Hotel Genel
Luxury Hotel Öne Çıkan Resim
Luxury Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Luxury Hotel
2 Phu Doan Lane Hoan Kiem Dist Kuzey Vietnam, Hanoi

Luxury Hotel misafirlere Hanoi (Eski Kent) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Red Moon Gallery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,8 km) ve St. Joseph Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 20 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda
Room
Honeymoon Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Ortak Ranzalı Oda (6 Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x