Luxury Backpackers

Kuzey Vietnam, Hanoi
Luxury Backpackers Genel
Luxury Backpackers Genel
Luxury Backpackers Öne Çıkan Resim
Luxury Backpackers Dış Mekan
Luxury Backpackers İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Luxury Backpackers
56 Ngo Huyen, Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Luxury Backpackers misafirlere Hanoi (Eski Kent) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Red Moon Gallery ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 0,6 mi (1 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

28 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, Şehir Manzaralı
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (10 Beds)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (12 Beds)
Room
Luxury Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x