Hanoi Serendipity Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hanoi Serendipity Hotel Öne Çıkan Resim
Hanoi Serendipity Hotel Dış Mekan
Hanoi Serendipity Hotel Kahvaltı
Hanoi Serendipity Hotel Kahvaltı
Hanoi Serendipity Hotel Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
Hanoi Serendipity Hotel
14A Chan Cam Street-Hoan Kiem District Hanoi Old Quarter Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi Serendipity Hotel misafirlere Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Hang Da Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (with Window)
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x