Luxury Design Hotel Particulier le 28

Provence (bölge), Aix-en-provence
Luxury Design Hotel Particulier le 28 Genel
Luxury Design Hotel Particulier le 28 Genel
Luxury Design Hotel Particulier le 28 Genel
Luxury Design Hotel Particulier le 28 Öne Çıkan Resim
Luxury Design Hotel Particulier le 28 Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Luxury Design Hotel Particulier le 28
28 Rue du Quatre Septembre Provence (bölge), Aix-en-provence

Luxury Design Hotel Particulier le 28 misafirlere Aix-en-Provence merkezinde, Place des Quatre-Dauphins yakınında ve Cours Mirabeau ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan pansiyon Plan de Campagne ile 12,9 mi (20,7 km) ve Granet Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Le 28 ideal; otelin aile restoranı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit (Stravaganza)
Room
Süit (Sensazione)
Room
Süit (Passione)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Capricciosa)
Room
Family Süit (L'Annexe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x