Maison du Collectionneur

Provence (bölge), Aix-en-provence
Maison du Collectionneur Genel
Maison du Collectionneur Genel
Maison du Collectionneur Öne Çıkan Resim
Maison du Collectionneur Dış Mekan
Maison du Collectionneur Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Maison du Collectionneur
19 Rue Roux Alpheran Provence (bölge), Aix-en-provence

Maison du Collectionneur misafirlere Aix-en-Provence merkezinde, Granet Müzesi ve Église Saint-Jean-de-Malte yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Plan de Campagne ile 12,7 mi (20,4 km) ve Fontaine d'Argent Theater ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (1)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (1)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (2)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (3)
Çatı
Çatı Katı (Loft), Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x