La Maison d'Aix

Provence (bölge), Aix-en-provence
La Maison d'Aix Öne Çıkan Resim
La Maison d'Aix Dış Mekan
La Maison d'Aix İç Mekan
La Maison d'Aix İç Mekan
La Maison d'Aix İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
La Maison d'Aix
25 Rue du 4 Septembre Provence (bölge), Aix-en-provence

La Maison d'Aix misafirlere Aix-en-Provence merkezinde, Place des Quatre-Dauphins yakınında ve Cours Mirabeau ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plan de Campagne ile 12,9 mi (20,7 km) ve Granet Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x