Luxury Apartment Vinhomes Skylake

Kuzey Vietnam, Hanoi
Luxury Apartment Vinhomes Skylake Genel
Luxury Apartment Vinhomes Skylake Genel
Luxury Apartment Vinhomes Skylake Genel
Luxury Apartment Vinhomes Skylake Öne Çıkan Resim
Luxury Apartment Vinhomes Skylake Dış Mekan
Image More +100 fotoğraf
Luxury Apartment Vinhomes Skylake
50 Pham Hung Kuzey Vietnam, Hanoi

Luxury Apartment Vinhomes Skylake konaklamanızda Hanoi merkezinde, AON Hanoi Landmark Kulesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Vietnam Ulusal Kongre Merkezi ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu apart daire My Dinh Ulusal Stadyumu ile 3,9 km (2,4 mi) ve Literature Tapınağı (Edebiyat Tapınağı) ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede.

Bu apart dairede, 10 restoran ve 6 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Kule
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x