Lunetta Serviced Apartment

Kuzey Vietnam, Hanoi
Lunetta Serviced Apartment Genel
Lunetta Serviced Apartment Dış Mekan
Lunetta Serviced Apartment Dış Mekan
Lunetta Serviced Apartment Dış Mekan
Lunetta Serviced Apartment Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Lunetta Serviced Apartment
The Zei, Number 08, Le Duc Tho street My Dinh, Nam Tu Liem, Hanoi. Kuzey Vietnam, Hanoi

Lunetta Serviced Apartment misafirlere Hanoi (Mỹ Đình) bölgesinde, AON Hanoi Landmark Kulesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Vietnam Ulusal Kongre Merkezi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire My Dinh Ulusal Stadyumu ile 3,9 km (2,4 mil) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 9,1 km (5,6 mil) mesafede.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Bu dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Kule
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x