Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam

Kuzey Vietnam, Hanoi
Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam Genel
Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam Öne Çıkan Resim
Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam Dış Mekan
Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam İç Mekan
Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam
50 Pham Hung Kuzey Vietnam, Hanoi

Luxury Condotel Vinhomes Skylake Keangnam misafirlere Hanoi (Mỹ Đình) bölgesinde, AON Hanoi Landmark Kulesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Vietnam Ulusal Kongre Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire My Dinh Ulusal Stadyumu ile 3,8 km (2,4 mil) ve Lotte Center Hanoi ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Misafirler için 1800 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x