Lumiere Des Etoile

Salmiyah
Lumiere Des Etoile Öne Çıkan Resim
Lumiere Des Etoile Dış Mekan
Lumiere Des Etoile İç Mekan
Lumiere Des Etoile İç Mekan
Lumiere Des Etoile Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Lumiere Des Etoile
Al Zuba Street Block 11, Building 15 , Salmiyah

Lumiere Des Etoile konaklamanızda Salmiya merkezinde, Aquarium ve Su Parkı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Marina Alışveriş Merkezi ile 3,6 km (2,2 mil) ve Maritime Museum ile 9,7 km (6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Classic Süit
Room
Grand Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x