Costa Del Sol by Arabian Link international

Hawally
Costa Del Sol by Arabian Link international Genel
Costa Del Sol by Arabian Link international Genel
Costa Del Sol by Arabian Link international Genel
Costa Del Sol by Arabian Link international Genel
Costa Del Sol by Arabian Link international Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
Costa Del Sol by Arabian Link international
Shaab Bahari, Ibn Al Khateeb Street , Hawally

Costa Del Sol by Arabian Link international misafirlere Hawally bölgesinde, iş merkezinde, Sheikh Abdullah Al Salem Cultural Centre ve House of Mirrors 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Al Fanar Alışveriş Merkezi ile 3 mi (4,9 km) ve Marina Crescent ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için ARABIAN NIGHTS RESTAURANT ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit ( Double )
Room
Junior Süit (Single)
Room
Süit (Costa Double )
Room
Süit ( Costa Single)
Room
Executive Süit ( Double )
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x