Double K Residence

Salmiyah
Double K Residence Öne Çıkan Resim
Double K Residence Oda Düzeni
Double K Residence Oda Düzeni
Double K Residence Oda Düzeni
Double K Residence Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Double K Residence
Sayeed Yaseen Al Tabtabaie St, Block 9 Bldg 37 - Front of Eleysees Hotel , Salmiyah

Salmiya bölgesindeki Double K Residence misafirlere iş merkezinde, Al Fanar Alışveriş Merkezi ve Sheikh Abdullah Al Salem Cultural Centre 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Marina Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Marina Crescent ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x