Lovera franciacorta

Franciacorta Wine Area, Erbusco
Lovera franciacorta Öne Çıkan Resim
Lovera franciacorta Dış Mekan
Lovera franciacorta Dış Mekan
Lovera franciacorta Dış Mekan
Lovera franciacorta Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lovera franciacorta
via lovera 14/A Franciacorta Wine Area, Erbusco

Lovera franciacorta konaklamanızda Erbusco bölgesinde, Franciacorta Golf Club ile 3,9 km (2,4 mi) ve Autodromo di Franciacorta Yarış Pisti ile 14,5 km (9 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Monte Isola ile 16,8 km (10,4 mi) ve Franciacorta Outlet Village ile 18,5 km (11,5 mi) mesafede.

Bistrot Lovera yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x